AKTUELT

2/1/2020

WOW. Så gik der lige endnu et år med en masse velkendte kundeopgaver, men også med nye relationer og opgaver, der vil fylde i 2020.

2019 blev året, hvor jeg

  • flyttede i partnerfællesskab i Kapselfabrikken i Valby med Marcus Bjørn Kraft, Tore Rich, Anders Stahlschmidt og Karen Lumholt.

  • blev af del af bestyrelsen...

21/11/2019

I dag blev et nyt projekt sat i gang. Et spændende et af slagsen med farverige Judith Rothenborg fra DR1s ”Mormor på mandejagt” som omdrejningspunkt.

Over de næste par måneder vil hun fortælle mig sin livshistorie, som vi har klar til offentliggørelse i efteråret 2020.

Peoples Press er forlaget bag bogen, som jeg allere...

27/10/2019

Selv om det alt andet lige er både vigtigt og spændende at tale overordnet strategi, så er det dælme afgørende at vide, hvordan man lever op til sit bestyrelsesansvar.

Det var ugens fokus, da advokattrioen Claudia Mathiasen fra Winsløw Advokatfirma, Mette Kapsch fra Solstra Capital Partners A/S og Janie C. Nielsen fra...

25/9/2019

I en længere årrække har jeg som et ben i min forretning lavet kurser for Din Sundhedsfaglige A-kasse. Det er altid berigende og lærerigt, fordi det handler om mennesker, mål, drømme og værdier. Og fordi det er så tydeligt, at indsatsen gør en forskel, uanset om den handler om karriereråd, netværk, personlig performan...

28/8/2019

Familiære relationer på arbejdspladsen er ikke usædvanlige. Mere usædvanligt er det imidlertid, at de enkelte arbejdspladser har klokkeklare politiker for området. Det er nemlig svært at sætte følelser på formel. Det har jeg talt med erhvervspsykolog Asger Neumann om i det seneste nummer af Fagbladet FOA.

Hør her hans...

15/8/2019

I dag lød startskuddet for et nyt skoleår på mange af landets gymnasier.

På det private Brøndby Gymnasium, der har hjemsted i lokaliteterne omkring Brøndby Stadion, mødte 86 1. g’ere og – som noget nyt – 25 HF-studerende op for at blive en del af det lille gymnasium med den store effekt.

Gymnasiet er faktisk ikke så lil...

14/8/2019

"Førstehjælp til dit arbejdsliv - Få tryghed og overskud til at søge nye karriereveje" - andet oplag - er færdig i trykken og klar til at gøre gavn hos dig, der ønsker et godt arbejdsliv, men ikke lige ved hvordan. 

Bogen er specielt til dig med en sundhedsmæssig baggrund og har fx fokus på

- hvordan du sælger di...

5/7/2019

Den 1. marts flyttede Marott K til nye kontorlokaler i Valby. Det betyder, at der nu er ekstra god plads til at invitere kunder og forretningsforbindelser indenfor, ligesom vi også forventer at afvikle kurser her. Kontoret i Hvidovre holder vi stadig fast i.

Partner-kontoret i Valby - Carl Jacobsensvej 16, opgang...

25/6/2019

Tabuer skal tales ihjel. Det er ugens vigtige tema i dette nummer af Søndag – Danmarks største kvindeblad. Her har jeg sagt ja til at fortælle, hvordan det at miste arbejdet kan påvirke selvværd og selvbillede negativt. Jeg ved det, for jeg har været der. Og jeg har efterfølgende brugt min viden på at bygge andre op o...

6/6/2019

Det er ikke hver dag, at jeg drikker bobler med kunderne i arbejdstiden. Men man skal fejre sine succeser. Og det har vi gjort i dag.

Da jeg første gang blev spurgt, om jeg ville skabe et nyt netværk for presseprofiler, var jeg temmelig tøvende. For man kan fodre svin med netværk. De findes overalt. Og er man en attrak...

Please reload

Næsten nyt

Et lille gymnasium, der gør en forskel

15/8/2019

1/5
Please reload

Seneste indlæg