AKTUELT

GOD FERIE

Marott K trækker stikket og bevæger sig væk fra mailen. Vigtige henvendelser kan forsøges på 28 88 13 17. Er tilbage i august med fornyet energi. Rigtig god ferie til alle.

Sommerroser til Smidstrup-Skærup Skole

Her får man både lyst til at være ansat og have sine børn gående. Simpel og effektiv kommunikation, der kun kan øge arbejdsglæden og give mere tid til kerneopgaven. Det taler jeg mere om i mine foredrag om god skolekommunikation.

Ebba hejser flaget

I de seneste tre år har jeg arbejdet sammen med Ebba fra Danske Sundhedsorganisationers A-kasse. Det har været et skønt samarbejde, hvor Ebba har øst ud af sin viden om beskæftigelsessystemet og sundhedsbranchen. I maj gik hun på pension og her på sæsonens sidste arbejdsdag har jeg modtaget nedenstående anbefaling. Jeg glæder mig over ordene og ønsker Ebba god vind fremover: "Pernille Marott møder folk i øjenhøjde. De ledige bliver set og hørt. Får kritik på en respektfuld måde. De ledige bliver bevidste om den indsats, de hidtil har gjort for at få arbejde. De ser deres ressourcer og det netværk, de næsten havde glemt. Når dagen er omme, er deltagerne vokset og går afsted med en plan for næ

Næsten nyt
Seneste indlæg
Arkiv
Tags
Følg
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square