AKTUELT

Erfaring rocks

En dag med 11 faggrupper samlet under ét tag er slut. Det var dagen, hvor vi bl.a. fik historien om, at en improviseret jobsamtale i badedragt kan blive til en succeshistorie. Det var også dagen, hvor jeg endnu engang bliver bekræftiget i, at der er masser af erfaring og gnist i det den erfarne arbejdsstyrke.

Netværk skaber forbindelser

Netværk er vejen til mange gode oplevelser. I dag har jeg haft fornøjelsen af jyske og fynske sundhedsfaglige profiler, der ville lære at netværke sig til at nå egne karrieremål. Det fysiske møde er nu slut, men som rigtige netværkere fortsætter vi på nettet, hvor vi mailer gode ideer til hinanden.

Klædt på til ledelse

Hvordan håndterer man medarbejdernes stresssymptomer, og husker man at tage vare på sit eget velbefindende i den travle hverdag? Hvad gør man, og hvordan kommer man videre, hvis man rammes af stress? Kan man få kontrol over paradokserne i moderne velfærdsledelse? Og hvad stiller man så op, når rum, opgave og rolle ikke længere hænger sammen? Det er blot nogle af spørgsmålene, der blev bevaret på FOAs årlige ledertræf. Svarene kan også findes i bogen "Klædt på til ledelse 2017. Stress - et ledelsesansvar?", som en række eksperter og jeg har bidraget til.

Festlig fredagpral

Kalenderen siger, det er efterår og høsttid! Det fejrer jeg. For ikke og alene er 1. september fyldt med sensommer-sol. Den har også leveret de første frugter af forårets arbejde. Har fx lige modtaget netudgaven af den ledelsesbog, jeg har leveret tekster til. Jeg løfter sløret lidt mere for projektet om et par uger. Samtidig har jeg fået besked om, at mit kursus "Stay tuned - omfavn den nye medievirkelighed" bliver udbudt i næste sæson hos Mediernes Efteruddannelse. Jeg har lavet aftaler med et ultra cool hold af medieeksperter, som er konger på deres felt. Om få uger kan man melde sig til holdet. Jeg er super spændt på, hvilken modtagelse det får. Nå ja, så er det også i dag, jeg kan se ti

Næsten nyt
Seneste indlæg
Arkiv
Tags
Følg
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square