AKTUELT

Sidste togtur før årsskiftet

Årets sidste rejsedag til Aarhus og workshops om netværk, personlig performance, iværksætterudvikling, selvværd og at kende skaksspillet i en jobsøgningsproces er forbi. Næste års jyllandsrejser er dog allerede i kalenderen, så inden vi ved af det, ses vi igen i det jyske.

Grafisk facilitering giver bedre processer

Billeder og tegninger kan noget ganske særligt. Derfor har jeg været på kursus i grafisk facilitering. Jeg har lært om ikoner, visualisering af komplicerede processer, evalueringer samt det visuelle referat. Jeg har ganske enkelt lært et nyt sprog: Grafisk facilitering. Lige nu taler jeg en særlig dialekt ;-) Hvis jeg er flittig og øver mig, bliver den smuk og kan bruges til at konkludere, tidsoptimere og debattere svære emner ved møder, workshops og events. Jeg glæder mig sådan til at arbejde videre. og jeg er så glad for, at jeg prioritererede at bruge tid i selskab med Mia Pallisgaard fra Procesværkstedet og Mette Jeppesen fra Tankestreger.

Tid til fornyelse :-)

Om fire-fem år er 75 % af arbejdsmarkedet besat med profiler fra millennium-generationen. En generation, der har fokus på next level, formål og purpose. Hvad stiller det af krav til fremtidigt godt lederskab? Og hvordan kan en bestyrelse understøtte denne proces? De spørgsmål var i fokus da Børsens blogger Alexandra Krautwald satte sin viden i spil overfor Danske Bestyrelsesadvokater og Bestyrelseskvinder. I følge Krautwald er en millennium-profil typisk 8 måneder i et job! Det stiller krav til ledelsen om at forstå, hvad der driver de unge, så svingdørskulturen minimeres. Og det stiller store krav til, at man som ledelse vil supplere gamle tankesæt, handlemønstre og arbejdsrammer med nye. B

Næsten nyt
Seneste indlæg
Arkiv
Tags
Følg
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square