LØSNINGER

Kommunikation

Kommunikationsrådgivning kan bestå af rigtig mange ting.

 

Når I bruger Marott K,  kan I få en opgave lavet inden for et udvalgt område - som fx pressehåndtering, budskabstræning eller udarbejdelse og eksekvering af kommunikationsstrategi. Det kan også være, I står overfor en forandring, der kræver ændringer i organisationens mindset. Den proces kan Marott K være med til at sætte i gang.

 

I kan også bruge Marott K til at være dirigenten i jeres kommunikation, så I sikrer, at det interne og det eksterne kommunikationsspor følges ad. Det kan ske i form af ren rådgivning, men vi eksekverer lige så gerne og deltager i forretningens daglige arbejde.

 

Fortæl os om dit behov, og vi finder en løsning.

 

Journalistik

Journalistik handler om at fortælle historier, der bliver set, hørt og husket.

 

Det kan være svært selv at se, hvor den gode historie i organisationen ligger, og hvad den kan medføre af mere salg, gladere medarbejdere eller nye investorer, når først historien bliver fortalt.

 

Marott K formidler gode historier for virksomheder og organisationer internt som eksternt.

 

Ved at lave en fast aftale kan vi løbende få jeres historier ud i verden, så I opnår den optimale synlighed. Vi kan også stå for den redaktionelle del af jeres magasin, medarbejderblad eller lignende.

skrivemaskine.jpg
 

Moderator, mødeleder & oplægsholder

foto-4.jpg

Vækst, udvikling og trivsel opstår, når vi deler viden. 

 

Pernille Marott er en rutineret moderator og mødeleder, der bistår med at afvikle arrangementer, workshop, debatter eller konkrete oplæg med tematiseret program.

 

Pernille leverer en kombination af seriøsitet og kærligt bid, så deltagere og tilhørere holdes til ilden og er aktive.

Pernille er desuden netværksleder for en række kommunikationsnetværk med profiler fra landets største og mest dagsordensættende virksomheder og organisationer.

Læs hvad kunderne siger her

 

Bestyrelsesarbejde

Ved du, hvordan du skal vækste din virksomhed til næste niveau?

Og mener du ligesom Marott K, at kommunikation kan være med til at løfte bundlinjen? Så kan du overveje, om det er Pernille Marott, du skal trække på næste gang, du skal besætte en stol skal i din professionelle bestyrelse.

Pernille har gennemgået bestyrelsesuddannelsen og er eksamineret af Erhvervsakademi Århus, 2014.

Hun har siden da arbejdet professionelt med bestyrelsesarbejde på skolebogsforlaget Dansklærerforeningens Hus A/S som næstformand (2014-) og på den selvejende institution Brøndby Gymnasium (2018-). Her har hun begge steder arbejdet med vellykkede turn arounds. 

Pernille skriver løbende i Børsen om netop bestyrelsesarbejde i SMV-segmentet ligesom hun også er en del af Børsens advisory board for smv-podcast.

 

Se et eksempel på en klumme her.
 

 

Bøger

Bøger kan være med til at forevige fortiden og perspektivere nutiden. Det er et stort projekt at skrive en bog, så den er læseværdig. Marott K hjælper dig med at få struktur på stoffet og leveret historien som et samlet hele. 

Pernille Marott har skrevet nedenstående bøger: 
Lykken venter lige om hjørnet, 2020 (Peoples) 

Førstehjælp til dit arbejdsliv - Få tryghed og overskud til at søge nye karriereveje, 2018 (DSA)

Arbejdsløs – Verdens hårdeste job, 2013 (Min A-kasse)

Supertand og Slikkerikke, 2006 (Pædagogisk Central, Hvidovre)

Pernille Marott har desuden bidraget med fagtekster til: 

Klædt på til ledelses, Arbejdsfællesskaber, 2021 (FOA)
Klædt på til ledelse, Fra leder til ledelse, 2019 (FOA)

Klædt på til ledelse, Fremtidens ledelse, 2018 (FOA)

Klædt på til ledelse - stress, 2017 (FOA)

 

Ring og hør, hvordan du kan få hjælp til dit bogprojekt.

  

 

 

Netværk & karrieresparring

Kommunikationsfaglige netværk

Netværk binder verden sammen. Netværk styrker den enkelte mentalt som fagligt. Og så bliver det nemmere med et godt netværk at nå frem til målet. 

Marott K har faciliteret netværk siden 2015. Netværksgrupperne er bygget op omkring faglighed og fortrolighed. Sammen vender vi succeser og udfordringer. Men vi taler også om det, der flasker sig anderledes, end man kunne ønske sig. 

De faglige profiler er centreret om kommunikationsbranchen og tæller således presse-/kommunikationschefer, kommunikationsrådgivere, presserådgivere og social media managers. 
 

Netværksprofilerne kommer alle fra landets største og mest dagsordensættende virksomheder, organisationer og fonde..Interesserede kan søge om medlemskab.

 

Kontakt os på 2888 1317 og hør mere om de enkelte netværks rammebetingelser. Du kan læse om, hvad deltagerne får ud af medlemskabet her. 

Karrieresparring
Er du i tvivl om, hvor du skal hen med din karriere? 
Har du svært ved at finde balance i forholdet mellem arbejde og privatliv?  

Har du brug for et tryggere fundament til at stå stærkere som ny leder? 

Eller har du generelt brug for ledelsessparring? 

Marott K tilbyder sparring, der sætter fokus på din udfordring - og din arbejdsplads udfordring.  

 

Ring 2888 1317 og få en uforpligtende snak. Så finder vi ud af, hvad der skal til for, at du får løst din udfordring som medarbejder eller leder. 

partners.jpg