top of page

LØSNINGER

Kommunikation

Kommunikationsrådgivning kan bestå af rigtig mange ting.

 

Når I bruger Marott K,  kan I få en opgave lavet inden for et udvalgt område - som fx pressehåndtering, budskabstræning eller udarbejdelse og eksekvering af kommunikationsstrategi. Det kan også være, I står overfor en forandring, der kræver ændringer i organisationens mindset. Den proces kan Marott K være med til at sætte i gang.

 

I kan også bruge Marott K til at være dirigenten i jeres kommunikation, så I sikrer, at det interne og det eksterne kommunikationsspor følges ad. Det kan ske i form af ren rådgivning, men vi eksekverer lige så gerne og deltager i forretningens daglige arbejde.

 

Fortæl os om dit behov, og vi finder en løsning.

Kommunikation

Journalistik

Journalistik handler om at fortælle historier, der bliver set, hørt og husket.

 

Det kan være svært selv at se, hvor den gode historie i organisationen ligger, og hvad den kan medføre af mere salg, gladere medarbejdere eller nye investorer, når først historien bliver fortalt.

 

Marott K formidler gode historier for virksomheder og organisationer internt som eksternt.

 

Ved at lave en fast aftale kan vi løbende få jeres historier ud i verden, så I opnår den optimale synlighed. Vi kan også stå for den redaktionelle del af jeres magasin, medarbejderblad eller lignende.

skrivemaskine.jpg
Journalistik

Bøger

Bøger kan være med til at forevige fortiden og perspektivere nutiden. Det er et stort projekt at skrive en bog, så den er læseværdig. Marott K hjælper dig med at få struktur på stoffet og leveret historien som et samlet hele. 

Pernille Marott har skrevet nedenstående bøger: 
Lykken venter lige om hjørnet, 2020 (Peoples) 

Førstehjælp til dit arbejdsliv - Få tryghed og overskud til at søge nye karriereveje, 2018 (DSA)

Arbejdsløs – Verdens hårdeste job, 2013 (Min A-kasse)

Supertand og Slikkerikke, 2006 (Pædagogisk Central, Hvidovre)

Pernille Marott har desuden bidraget med fagtekster til: 

Klædt på til ledelse, Nye strømninger i offentlig ledelse, 2022 (FOA)
Klædt på til ledelse, Arbejdsfællesskaber, 2021 (FOA)
Klædt på til ledelse, Fra leder til ledelse, 2019 (FOA)

Klædt på til ledelse, Fremtidens ledelse, 2018 (FOA)

Klædt på til ledelse, stress, 2017 (FOA)

 

Ring og hør, hvordan du kan få hjælp til dit bogprojekt.

  

 

Moderator, mødeleder & oplægsholder

foto-4.jpg

Vækst, udvikling og trivsel opstår, når vi deler viden. 

 

Pernille Marott er en rutineret moderator og mødeleder, der bistår med at afvikle arrangementer, workshop, debatter eller konkrete oplæg med tematiseret program.

 

Pernille leverer en kombination af seriøsitet og kærligt bid, så deltagere og tilhørere holdes til ilden og er aktive.

Pernille er desuden netværksleder for en række kommunikationsnetværk med profiler fra landets største og mest dagsordensættende virksomheder og organisationer.

Læs hvad kunderne siger her

Verdens bedste værtinde

Bestyrelsesarbejde

Ved du, hvordan du skal vækste din virksomhed til næste niveau?

Og mener du ligesom Marott K, at kommunikation kan være med til at løfte bundlinjen? Så kan du overveje, om det er Pernille Marott, du skal trække på næste gang, du skal besætte en stol i din professionelle bestyrelse.

Pernille har gennemgået bestyrelsesuddannelsen og er eksamineret af Erhvervsakademi Århus, 2014.

Hun har siden da arbejdet professionelt med bestyrelsesarbejde på skolebogsforlaget Dansklærerforeningens Hus A/S som næstformand (2014-2022) og på den selvejende institution Brøndby Gymnasium (2018-2022). Her har hun begge steder arbejdet med vellykkede turn arounds. 

Pernille har løbende skrevet i Børsen om netop bestyrelsesarbejde i SMV-segmentet ligesom hun også har været en del af Børsens advisory board for smv-podcast.

 

Se et eksempel på en klumme her.
 

Bestyrelsesarbejde
Karrierecoaching

Coaching

Er du i tvivl om, hvor du skal hen med din karriere? 
Har du svært ved at finde balance i forholdet mellem arbejde og privatliv?  

Har du brug for et tryggere fundament til at stå stærkere som ny leder? 

Eller har du generelt brug for arbejdsglæde og nye energi, så du kan få overskud i hverdagen? 
 

Arbejdslivet er længere end nogensinde. Derfor skal det være godt! Det kan det blive, hvis du sætter ord på dine tanker og får prioriteret dine drømme i forhold til dit arbejde og dit øvrige liv.

 

Jeg kan hjælpe dig med at få fokus på din udfordring, så du kommer derhen, hvor du ønsker.

 

Afsættet for vores møde kan starte mange steder. Vi tager udgangspunkt der, hvor du er. Måske kan du genkende dig selv i nogle af nedenstående temaer. Ellers lad os få en uforpligtende snak og finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Karrierecoaching
Har du klare karrieredrømme, men ingen anelse om hvordan du kommer i mål? Sidder du i en stilling, som du ønsker at komme væk fra samtidig med, at du ikke helt ved, hvor næste jobstop skal være? Jeg har teknikker og øvelser, der hjælper dit fokus, indsnævrer feltet og
styrer dig nærmere mod den slags jobs, du bør søge mod.

Personlig performance

Sætter du det aftryk, du ønsker blandt dine kollegaer og medarbejdere? Hvad kan du gøre for at brænde igennem med et udtryk, der sætter netop det aftryk hos modtageren, som du ønsker?

Ved at tale om fremtoning, personlighed og dine ønsker får du redskaber til at komme nærmere dine mål.

 

Fra medarbejder til leder
Du kender arbejdspladsen, kulturen og kollegerne. Men lederrollen er ny. Ikke mindst er det nyt at være leder for sine tidligere kolleger. Øvelsen med at være træner på det hold, du tidligere kun spillede på, er krævende – og ensom. Gennem samtale samler vi de situationer, der kræver nye løsninger og får afdækket hvilken leder, du ønsker at være.


God årgang søger nyt hjem
Erfaring, specialviden, knivskarpe, opdaterede kompetencer og ikke mindst motivation er kræs at få med på holdet. Men muligheden for at blive en del af holdet byder sig først, når du fortæller tydeligt om dine fortræffeligheder. Det kan være svært, når de er blevet en selvfølge, og hvis du måske har arbejdet det samme sted i en årrække. Sammen får vi sat ord på dine kompetencer og det, der netop adskiller dig fra mængden.

Måske finder du også ud af, at du skal lande på en anden hylde – eller i en anden rolle.

Worklife balance
Oplever du kontinuerligt frustrationer og dårlig samvittighed med at få kabalen mellem arbejde og familie til at gå op? Er kalenderen booket så kraftigt op, at du udsætter opgaver, har svært ved at løse arbejdet tilfredsstillende og måske endda mister arbejdsglæden og det gode humør?

Med fokus på prioritering sætter du nye mål for dit liv, som vi sammen prøver at nærme os, så du kan gå fra hamsterhjul til lykkehjul.


Fra fyret til forfremmet
En fyring kan tage voldsomt på selvværdet. Den handler sjældent om dig, men den kan være svært ikke at tage personlig. Den kan gøre dig ude af stand til at se dine kompetencer og dermed også umuliggøre, at du leverer den bedst mulige version af dig selv til de rigtige, når det virkelig gælder.

Med udgangspunkt i dit aktuelle ståsted, bygger du dig selv op, så du kan se dine kompetencer og står stærkere, mere afklaret og klar til at lægge arm med et kommende job.

 

Min erfaring
Jeg har arbejdet med arbejdsliv og karriere i mere end 10 år og afviklet omkring 200 workshops og foredrag med udgangspunkt i at få det bedst tænkelige arbejdsliv. Jeg har skrevet bøgerne ’Arbejdsløs – verdens hårdeste job’ samt ’Førstehjælp til dit arbejdsliv’, der begge indeholder mentale og konkrete værktøjer til at få det bedst mulige arbejdsliv – også når du er på vej et nyt sted hen.

 

Når jeg laver en-til-en rådgivninger, arbejder jeg på at finde den bedst mulige relation mellem dig, dit arbejde og dit øvrige liv. Det får både du, din arbejdsgiver og din hjemmebase noget ud af.

 

 

Priser


Forløb med fx 4 sessioner: 5.500 kr. inkl. moms
 

Spørg ind til skræddersyede forløb.
 

Virksomheder:
Pakkeaftaler laves individuelt. Ring og hør nærmere.
 

Det er muligt at skræddersy en workshop om det gode arbejdsliv, god kommunikation på arbejdspladsen m.m.
 

De fysiske rammer om en session kan variere alt efter situationen. Din arbejdsplads kan være en løsning, en gåtur eller et Teamsmøde kan være en anden. Sammen finder vi den bedste løsning til hvert møde.

partners.jpg
Netværk

Netværk 

Kommunikationsfaglige netværk

Netværk binder verden sammen. Netværk styrker den enkelte mentalt som fagligt. Og så bliver det nemmere med et godt netværk at nå frem til målet. 

Marott K har faciliteret netværk siden 2015. Netværksgrupperne er bygget op omkring faglighed og fortrolighed. Sammen vender vi succeser og udfordringer. Men vi taler også om det, der flasker sig anderledes, end man kunne ønske sig. 

De faglige profiler er centreret om kommunikationsbranchen og tæller således presse-/kommunikationschefer, kommunikationsrådgivere, presserådgivere og social media managers. 
 

Netværksprofilerne kommer alle fra landets største og mest dagsordensættende virksomheder, organisationer og fonde..Interesserede kan søge om medlemskab.

 

Kontakt os på 2888 1317 og hør mere om de enkelte netværks rammebetingelser. Du kan læse om, hvad deltagerne får ud af medlemskabet her. 

Karrierecoaching
Er du i tvivl om, hvor du skal hen med din karriere? 
Har du svært ved at finde balance i forholdet mellem arbejde og privatliv?  

Har du brug for et tryggere fundament til at stå stærkere som ny leder? 

Eller har du generelt brug for ledelsessparring? 

Marott K tilbyder karrierecoaching, der sætter fokus på din udfordring - og din arbejdsplads udfordring.  

 

Ring 2888 1317 og få en uforpligtende snak. Så finder vi ud af, hvad der skal til for, at du får løst din udfordring som medarbejder eller leder. 

bottom of page