LØSNINGER

Kommunikation

Kommunikationsrådgivning kan bestå af rigtig mange ting.

 

Når I bruger Marott K,  kan I få en opgave lavet inden for et udvalgt område som fx pressehåndtering, budskabstræning eller udarbejdelse og eksekvering af kommunikationsstrategi. Det kan også være, I står overfor en forandring, der kræver ændringer i organisationens mind-set. Den proces kan Marott K være med til at sætte i gang.

 

I kan også bruge Marott K til at være dirigenten i jeres kommunikation, så I sikrer, at det interne og det eksterne kommunikationsspor følges ad. Det kan ske i form af ren rådgivning, men vi eksekverer lige så gerne og deltager i forretningens daglige arbejde.

 

Fortæl os om dit behov, og vi finder en løsning.

 

Journalistik

Journalistik handler om at fortælle historier, der bliver set, hørt og husket.

 

Det kan være svært selv at se, hvor den gode historie i virksomheden ligger, og hvad den kan medføre af goodwill, når først den bliver delt.

 

Marott K formidler gode historier for virksomheder og organisationer internt som eksternt.

 

Ved at lave en fast aftale, kan vi løbende få jeres historier ud i verden, så I opnår den optimale synlighed. Vi kan også stå for den redaktionelle del af jeres magasin, medarbejderblad eller lignende.

 

Moderator, mødeleder og oplægsholder

Pernille Marott er en rutineret oplægsholder, moderator og mødeleder.

 

Pernille leverer en kombination af seriøsitet og kærligt bid, så deltagere og tilhørere holdes til ilden og er aktive.

 

Pernille har været en del af Folkemødet siden 2012 og her fungeret både som moderator, oplægsholder og projektleder.

Pernille driver desuden netværk med kommunikationsprofiler fra landets største og mest dagsordensættende virksomheder og organisationer.

 

Bestyrelsesarbejde

Ved du, hvordan du skal vækste din virksomhed til næste niveau?

Og mener du ligesom Marott K, at kommunikation kan være med til at løfte bundlinjen, så kan du overveje, om det er Pernille Marott, du skal trække på næste gang, du skal besætte en stol skal i din professionelle bestyrelse.

 

Marott K leverer professionel ledelses- og bestyrelsessparring.

 

Pernille Marott har siden 2014 været næstformand i forlaget Dansklærerforeningens Hus, der laver danskfaglige bøger til grund-  og gymnasieskolen. Hans Fog, adm. Direktør/CEO Forenede Services, udtaler:

”Pernille og jeg har siddet i samme bestyrelse i Dansklærerforeningens Hus A/S igennem flere år.

Pernille er som person nysgerrig på den gode måde, ligesom Pernille altid er velforberedt til bestyrelsesmøderne. Pernilles input er eftertænksomme og velovervejede, der udløser svar i bestyrelsen, der kan arbejdes videre med. Pernille viser respekt for sine medkollegaer i bestyrelsen og løser konfliktsituationer professionelt, som der altid vil være i en bestyrelse, hvor ejerkredsen er en forening.”


Pernille har siden 2018 været tilknyttet Team Danmark gymnasiet Brøndby Gymnasium først i en task force og senere i bestyrelsen.

Hun har desuden gennemgået bestyrelsesuddannelsen og eksamineret af Erhvervsakademi Århus, 2014.

 

Se bestyrelsesprofil her 

 

Bøger

Pernille Marott har skrevet og bidraget med nedenstående bøger:

Førstehjælp til dit arbejdsliv - Få tryghed og overskud til at søge nye karriereveje, 2018 

Førstehjælp til dit arbejdsliv er skrevet med udgangspunkt i vidensindsamling fra over 100 workshops med folk, der ønsker noget andet med deres arbejdsliv. Den er lavet til og med sundhedssegmentet (DSA) og tager højde for de særlige behov branchen har. Bogen har fx fokus på, hvordan man navigerer i et job blandt syge, hvis man selv bliver syg,  hvordan man får sine uddannelser i spil, når man har læst videre og udvider kompetencepaletten, og hvordan man passer på sig selv i en tid, hvor stress er den største livsstilssygdom. Bogen er fyldt med redskaber og kan bruges af såvel folk i som uden for job.

 

Fremtidens ledelse, 2018

Hvordan kan man som leder udfylde og udfordre ledelsesrummet? Hvad skal der til for at kunne udføre reel ledelse, og hvordan sikrer man, at vilkårene for ledelse bliver så åbne som mulige?

Skal man være modig for at være leder? Og hvordan kan man som leder arbejde med ledelse, når dokumentation, kontrol og registreringer er en del af dagligdagen?

Klædt på til ledelse - stress, 2017
Stress er årsag til stadig flere sygemeldinger på arbejdspladsen. Klædt på til ledelse 2017 lader en række eksperter give deres bud på, hvordan stress bør håndteres af ledelseslaget. Klædt på til ledelse er skrevet af en række forskellige bidragsydere og udgivet af FOA til deres ledere.

 

 

 

 

Arbejdsløs – Verdens hårdeste job Guide: Sådan kommer du styrket gennem tiden som jobjæger, 2013
Bogen er en værktøjsbog, så man som jobsøgende bliver rustet til at komme godt igennem tiden uden arbejde. Eksperter og jobsøgende giver gode råd til at få struktur i hverdagen, passe på forholdet og familien, håndtere jobafslag og giver ideer til nye veje at finde et job på. Bogen er skrevet i samarbejde med Viktor Harder og har Min A-kasse som udgiver. Den er udkommet i tre oplag og downloadet mere end 20.000 gange.

 

 

 

 

 

 

Supertand og Slikkerikke, 2006
Supertand og Slikkerikke er en pædagogisk børnebog om tandbørstning. Den er skrevet, så både voksne og børn får udbytte af den – er man ihærdig, så hjælper bogen med til, at børnene får nogle gode tandbørstevaner.

 

 

 

Foredrag/undervisning

Pernille Marott holder løbende foredrag og workshops om aktuelle emner. Her ses nogle af kurserne. De kan laves virtuelt, såfremt det kræves:
 

Stay tuned - omfavn den nye medievirkelighed
Ingen kender fremtidens arbejdspladser. Men alle kan se, at teknologien lige nu transformerer de mediejobs, vi kender, til nogle, vi endnu ikke kan forestille os. Du kan vælge at omfavne den teknologiske bølge, eller du kan blive mast af den. Kurset stiller skarpt på, hvordan du bevarer dine stærke og nødvendige kompetencer i en medieverden under forandring.  

Boost din business

Hvordan skaber jeg en forretning, som jeg kan leve af? Det kræver så meget mere end din kernekompetence at slå dig ned som selvstændig. På denne workshop til dig, der ønsker succes som selvstændig,  gennemgår vi, hvad du skal forholde dig til, hvis du vil undgå dyre disponeringer. Vi tager udgangspunkt i din virkelighed.

 

Personlig performance

Ser du rødt, når du hører ordet ”elevatortale”? Eller kryber du i et musehul, når du skal sælge dig over for en potentiel kunde eller arbejdsgiver? På kurset ”Personlig Performance” bliver du bevidst om din fremtoning og får mod til at vise den bedst mulige side af dig. Vi ser ikke bare på dit verbale udtryk, men gennemgår også, hvad den fysiske og psykiske fremtoning har af betydning for omgivelsernes måde at opfatte dig på. Gennem øvelser træner vi dig i at se dig selv udefra, så du bliver bevidst om, hvordan omgivelserne ser dig. Vi leverer en værktøjskasse, der gør dig rustet til at kaste dig ud i professionel præsentation af dig selv på en helt ny måde.

Netværk dig til næste job

Arbejdsmarkedet er under disruption. Hvis ikke du er bevidst om den forandring, der foregår lige nu på store dele af arbejdsmarkedet, får du et chok, når chefen melder om omstruktureringer, ændring i arbejdsopgaver eller fyringer. Du kan forberede dig selv på det foranderlige arbejdsmarked ved løbende at lave kaffesamtaler og følge den generelle jobudvikling på LinkedIn.

Netværk dig til næste job stiller skarpt på, hvad du kan gøre for at stå stærkest muligt på jobmarkedet. Vi aktiverer dit netværk og gør dig modig.

Superformidler sådan!

Hvad gør Folkeskolen, når omdømmet er under pres? Marott K giver værktøjer til, hvordan man laver professionel modtagerkommunikation på nye platforme. Så bliver der mere tid til kerneopgaven, forældreopbakning til de faglige projekter og mere arbejdsglæde.

Kurset er målrettet de skoler, der er parate til at se sig selv ud fra, som tør forandringen og ikke mindst ønsker at give arbejdsglæden et ordentligt nøk op ad.