På jysk visit

Torsdag var jeg i Ikast-Brande og opleve livet i Jobboxen og blandt andet levere et foredrag. Det udløste nedenstående dejlige mail fra Christina Sig Nørbjerg:

“Jeg havde i går fornøjelsen af at høre Pernille Marotts foredrag “Fra fyret til forfremmet – bliv direktør i eget liv” i Jobboxen (Ikast-Brande Kommune). Med sprudlende indlevelse og fremragende retorik (godt krydret med veludviklet humor) formåede Pernille at nå langt ud over scenekanten og formidle budskabet til ug med kryds og slange, Hun berørte med hudløs ærlighed hele følelsesspektret omkring det at blive fyret/være jobsøgende; men vigtigst af alt gav hun konkrete og inspirerende råd til at komme godt videre som “jobjæger”. Jeg gik inspireret derfra med “hænderne over hovedet” og kan derfor varmt anbefale alle jobsøgende at læse hendes bog “Arbejdsløs – Verdens hårdeste job”. Er I også heldige at bo i en engageret kommune, som arrangerer et foredrag med hende, så er det bare om at komme med – det er bestemt et foredrag, som styrker og motiverer tilhørerne :-)”

Tak for de flotte ord, Christina.

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg