top of page

Humor er en fantastisk overlevelsesstrategi

Har fået denne dejlige mail. Tak Annick!

“Jeg var så heldig at opleve Pernille live til Fest for fyrede i Århus og hendes foredrag fik mig til at grine så meget at tårerne trillede ned af mine kinder. Jeg måtte simpelthen snakke med den fantastiske kvinde og min indledende kommentar var “Pernille, du skylder mig en mascara, jeg har grinet så meget…”

Pernille formår at bruge sine egne erfaringer i hendes foredrag på en humoristisk og til tider provokerende måde, så man ikke kan lade være med at nikke med og tænke “ja, sådan er det også for mig”. Det er ikke ligefrem lutter lagkage at være ledig, og slet ikke at være langtidsledig, men Pernille forstår hvad det er hendes publikum har brug for og for mig var hendes foredrag en rigtig god og opmuntrende start til dagen.”

Annick Caroline Ladefoged Ba. Erhvervssprog, ICC Coach

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page