En fantastisk samarbejdspartner stempler ud

I denne uge blev der sat et lidt trist punktum for et skønt samarbejde fyldt med diversitet og dynamit.

Efter tre år hvor vi har grint og grædt med medlemmerne på vores fælles temadage i DSA, er det nu slut.

Karrierekonsulent Ebba Lawaetz går på velfortjent pension efter en lang karriere i DSA og det danske sundhedsvæsen. Det er trist, for det bliver svært at undvære Ebbas vid, omtanke og omfattende indsigt på et felt, der til stadighed bliver mere lovgivningstungt.

Tak for et fantastisk samarbejde omkring temadagene. Nu fortsætter jeg foreløbigt arbejdet med vores temadage alene. Den dag, jeg får et alvorligt anfald af ebbatonitis, vil jeg straks ringe efter verdens bedste sygeplejerske og karrierekonsulent. ;-)

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg