Den bedste start på dagen

19/5/2016

Er i dag vågnet op til denne skønne mail fra en kursist. Sådan en gør det meget nemmere at komme igennem endnu en lang dag.

 

 

 

 Hej Pernille.
Tak for en særdeles dejlig dag. Jeg har ikke sovet så godt længe, som i nat. Det er som om tingene er faldet på plads for mig. Hvis jeg havde en lille tvivl i mig om min fremtid inden kurset, blev jeg overbevist om, det er mig, der skal handle. Det har fejet tvivlen væk og givet mig ro. Jeg skal nok klare mig økonomisk. Penge er jo heldigvis kun en lille del af livet og ikke det der får en til at føle lykke. Bare det igen at kunne føle sig som den handlekraftige person jeg var før jeg blev arbejdsløs er en god følelse. Du var en fantastisk inspiration. :-)
Mange hilsner Inge

Please reload

Fremhævede indlæg

Et lille gymnasium, der gør en forskel

15/8/2019

1/3
Please reload

Seneste indlæg

27/05/2020

10/03/2020

Please reload