top of page

Ebba hejser flaget

I de seneste tre år har jeg arbejdet sammen med Ebba fra Danske Sundhedsorganisationers A-kasse. Det har været et skønt samarbejde, hvor Ebba har øst ud af sin viden om beskæftigelsessystemet og sundhedsbranchen. I maj gik hun på pension og her på sæsonens sidste arbejdsdag har jeg modtaget nedenstående anbefaling.

Jeg glæder mig over ordene og ønsker Ebba god vind fremover:

"Pernille Marott møder folk i øjenhøjde. De ledige bliver set og hørt. Får kritik på en respektfuld måde. De ledige bliver bevidste om den indsats, de hidtil har gjort for at få arbejde. De ser deres ressourcer og det netværk, de næsten havde glemt. Når dagen er omme, er deltagerne vokset og går afsted med en plan for næste uges/måneders indsats."

Ebba Lawaetz, karriererådgiver, DSA

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page