Skab din egen forfremmelse

Ferien er forbi, og vi er i gang igen. For Marott K byder ugen blandt andet på workshop hos DSA. Sygeplejerske Inge-Margrethe Lind-Galsgaard siger om workshoppen:

”Pernille er den mest indlevende, kompetente og dygtigste formidler jeg har mødt. Hun kommer med en energi og indlevelse, som er så smittende, og samtidig er hun helt nede på jorden på plan med os ”arbejdsledige”. Hun giver en troen på sig selv og fremtiden tilbage. For mig var det især fantastisk at være med på det første kursus "Fra fyret til forfremmet" bare overskriften gjorde mig glad. Den energi og autencitet, jeg så mødte i dig i Århus den formiddag var helt fantastisk. Jeg fik virkelig fornemmelsen af, at du troede på mig og os.”

PS. Inge-Margrethe er netop startet i job, der er skræddersyet til hende. Til lykke :-)

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg