Undervisning, oplæg og opdatering

12/9/2016

 

En lang uge er konverteret til brugbar viden, som kursister og samarbejdspartnere får glæde af. Sidste justering af efterårets oplæg til undervisere om god kommunikation er i kassen. På Niels Brock er 21 studerende trænet i referatteknik og god mødekultur. Sammen med Danbolig ligger efterårets pressehistorier nu i pipeline. Og så har jeg fået et fagligt boost af Benjamin Elberth, der har talt om SOME-strategi. Elberth styrer FB og twitter, som en dygtig cowboy styrer sin rodeortyr. Fantastisk spændende oplæg om storytelling, tone og målgrupper.  Et klart must for professionelle kommunikatører.

 

 

 

Please reload

Fremhævede indlæg

Et lille gymnasium, der gør en forskel

15/8/2019

1/3
Please reload

Seneste indlæg

10/03/2020

Please reload