top of page

Beruset af posten


Efter en lang skrivedag i går modtog jeg vin med posten fra DSA som tak for mit bidrag ved deres årskonference.

Se, det er jo virkelig en dejlig måde at runde arbejdsdagen af på. Anerkendelse og sprudlende superlativer kan vi mennesker sjældent få nok af. Det kan fortælle os, at vi har gjort en forskel, at det betyder noget, når vi forbereder os, gør os umage og er vedholdende. Og kan det fortælle os, at vi har haft fokus på kerneudfordringen - og kan spotte organisationens blinde pletter.

Men når det går så godt, siger det ofte også en masse om opdragsgiverne. Jo bedre de er til at formulere et behov, erkende udfordringer, definere opgaven og ikke mindst turde lukke verden ind, jo mere kan vi sammen løfte hen mod organisationens ønskede mål. Det er de gode til i DSA, og det kan gøre en beruset længe inden, de fine flasker er åbnet. :-)

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page