top of page

Klar kommunikation styrker arbejdsglæden

Så er der sat punktum for årets kommunikationskursus med Politiet. Gennem oplæg, diskussion og gruppearbejde fik vi sat ord på det gode arbejdsmiljø og ikke mindst, hvordan vores tilgang til hinanden og opgaven har indflydelse på, hvordan omgivelserne ser på os. En super spændende opgave, som kræver engagerede og forandringsvillige medarbejdere og ledelse, hvis målet om klar kommunikation med bedre omdømme til følge, skal nås.

Om målet kan nås, vil fremtiden vise, men foreløbig fornemmer jeg, at deltagerne er godt på vej:

”Vores opgave til Pernille var at lave et kursus, hvor vores personale fik kendskab til værktøjer de kunne anvende i forbindelse med deres kommunikation med hinanden og særligt med vores kunder, men vi fik langt mere end det. Da kurset var færdigt havde vi som ledelse faktisk fået et helt værdigrundlag klar til at implementere i den daglige drift af Ekspeditionen, idet medarbejderne selv havde deltaget aktivt i udformningen. ”

Jesper Lauenborg Bangsgaard, vicepolitiinspektør

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page