Bidt af børn og bøger?

20/11/2016

 

 

Er du bidt af bøger og har lyst til ny læsning, så er den nye bogpakke fra Dansklærerforeningen netop landet. Her kan du som fagperson i Folkeskolen og på ungdomsuddannelserne få inspiration til din danskundervisning.

 

"Læsefidusen" er fx et bud på et helt nyt dansksystem for indskolingen. "Ordet er dit" sætter fokus på mundtligheden på mellemtrinnet. Mens "Naturhistorier - En litteraturhistorisk temabog" giver ungdomsuddannelserne en utraditionel afdækning af litteraturhistorien, hvor vores forhold til naturen bliver omdrejningspunktet.

  

 

 

Læs mere på: https://dansklf.dk/shop
 

 

 

Please reload

Fremhævede indlæg

"Lykken venter lige om hjørnet" på vej til boghandleren

5/7/2020

1/3
Please reload

Seneste indlæg

11/07/2020

27/05/2020

Please reload