top of page

Nytårskur hos ViVil

foto: Joan Joensen

I sidste uge var jeg keynote speaker på Arbejdermuseet, da ViVil og dermed Københavns Socialforvaltning holdt nytårskur. Det var en helt igennem veltilrettelagt kur med borgeren i centrum. Derfor er jeg også særlig glad for at havde været en del af netop denne begivenhed.

Jeg har efterfølgende fået denne dejlige mail fra arrangørerne. Den er jeg svært tilfreds med.

Som oplægsholder tager Pernille professionelt og med stor evne for indlevelse udgangspunkt i budskab og modtagergruppe og kaster sig passioneret ind i opgaven. Denne tilgang samt velovervejede kommunikative virkemidler, respekt for publikum, levende, nærværende og uprætentiøs performance betød et velafviklet og direkte oplæg med stof til eftertanke på VIVILs nytårskur 2017. Iben Cort Eiby Konsulent, ViVil

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page