top of page

Super-cv - sådan!

Sidste fredag indledte Stine Bolther og jeg et samarbejde om video-cv. Et video-cv kan bruges til at supplere dit skriftlige cv, eller det kan vedhæftes din ansøgning, når du søger uopfordret.

Det kan være svært at se, om en ansøger matcher et job typemæssigt. Her kan et video-cv være velegnet. Et video-cv vil også kunne bruges til at nedbryde de fordomme, som nogle arbejdsgivere kan have om fx alder, køn og kultur.

Heidi og Eva er henholdsvis butikschef og akademiker. De fik begge lavet et video-cv, som de kan bruge til at søge job på.

Heidi havde følgende kommentar til vores arbejde med hende:

Kære Pernille Jeg takker rigtig mange gange af hele mit hjerte for din fantastiske hjælp. Den time sammen med dig var så givende for mig, tak endnu engang. Meget imponeret over din evne til lynhurtigt at zoome ind på, hvem jeg er, og ikke mindst til med ord - sagt som skrevet - at få de ting frem om mig, som vil gøre det nyttigt for mig at bruge i mit cv samt i mine ansøgninger. Ønsker dig den bedste dag og en rigtig god weekend. Mvh. Heidi Christensen

Du kan finde begge videoer på nettet. Evas kan du også se her nedenfor.

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page