Hvor skal du hen, du?

21/6/2017

Arbejdslivet fylder meget for langt de fleste. Alligevel kan vi have rigtig svært ved at sætte ord på, hvad vi helt konkret ønsker os for vores arbejdsliv. Og ikke mindst kan vi have svært ved at se, hvordan vores kompetencer ser ud, og hvor de kan bruges. 

Hvis man omvendt ved, hvad man kan - og venner og familie kan supplere med, hvad man OGSÅ kan, så bliver ryggen mere rank, og det bliver lidt nemmere at se sig selv et andet sted, end dér hvor man nu kommer fra.

Det bliver også nemmere at kontakte de organisationer og virksomheder, hvor man nu har fået øje på, at man kan gøre en forskel. Det hedder målrettet jobsøgning. Og det virker. Ikke mindst på humøret.


 

 

 

Please reload

Fremhævede indlæg

"Lykken venter lige om hjørnet" på vej til boghandleren

5/7/2020

1/3
Please reload

Seneste indlæg

11/07/2020

27/05/2020

Please reload