top of page

Løsningen er ligeværd

I denne uge har jeg været til det første møde i Business Kvinder. Det er et netværk kun for kvinder. Skæg er med andre ord kun tilladt, hvis det sidder på en kvinde. Det, håber jeg ikke, det gør på særlig mange.

For det kan ikke være rigtigt, at kvinder skal være små mini-mænd for at få indflydelse? Når vi kvinder i et forsøg på at få respekt og ligne mændene anlægger mentalt overskæg, risikerer vi at blive usympatiske. Der må være en anden vej til god ledelse, ledet af kvinder. - Og der må være flere kvinder i ledelsen.

Fakta er, at kvinder klæder bundlinjen. Skulle vi så ikke tage at komme i gang? Og hvor kunne det være fint, hvis det kunne gøres i respekt for gode mandlige chefer. For de findes, og dem skal vi selvfølgelig blive ved med at have. Vi skal bare også have nogle flere kvinder.

Min deltagelse i Business Kvinder tager udgangspunkt i ligeværd. Det er på tide, at vi når dertil, at vi respekterer og anerkender, at kønnene kan bidrage med forskellige kompetencer som kan være lige værdifulde.

I aften vil jeg brænde en heks af med skæg som et symbol på, at man skal kunne være sit eget køn som leder, og man skal være stolt af det. God Sankt Hans

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page