top of page

Lån et skrivebord (ud) og skab vækst

Det behøver ikke at være dyrt at starte som selvstændig. I hvert fald ikke hvis det kun er et skrivebord, du har brug for. En ny trend viser nemlig, at det er muligt at få en arbejdsplads blandt etablerede virksomheder for en slik flere steder. Tryg har valgt at invitere et par hundrede tech start ups ind for et symbolsk beløb. Og Danske Bank er gået sammen med Rainmaking Loft om et partnerskab, hvor bankjakkesæt og unge start ups sidder side om side i kontorlandskabet og drager fordel af hinandens forskellige kompetencer.

Og det er ikke kun giganterne, der inviterer små start ups indenfor for, når de har et frit skrivebord. Lars Holmgaard er et eksempel på en mindre virksomhed, der drager fordel af at huse en start up. Læs historien og se, om dele-ordningen er noget du har lyst til at kaste dig ud i. Læs historien her: https://jobfisk.dk/karriere/blogs-om-karriere/pernille-marott-journalist-og-kommunikationsradgiver/1813-lan-et-skrivebord-og-skab-dit-eget-job

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page