Festlig fredagpral

Kalenderen siger, det er efterår og høsttid! Det fejrer jeg. For ikke og alene er 1. september fyldt med sensommer-sol. Den har også leveret de første frugter af forårets arbejde.

Har fx lige modtaget netudgaven af den ledelsesbog, jeg har leveret tekster til. Jeg løfter sløret lidt mere for projektet om et par uger.

Samtidig har jeg fået besked om, at mit kursus "Stay tuned - omfavn den nye medievirkelighed" bliver udbudt i næste sæson hos Mediernes Efteruddannelse. Jeg har lavet aftaler med et ultra cool hold af medieeksperter, som er konger på deres felt. Om få uger kan man melde sig til holdet. Jeg er super spændt på, hvilken modtagelse det får.

Nå ja, så er det også i dag, jeg kan se tilbage på en uge, hvor jeg havde premiere på work-shoppen "Personlig Performance". Tak til nogle skønne kursister, der bare gik til den. Det var en fornøjelse at se, hvordan de købte præmissen om, at selv om man har vand i sit glas, så behøver det ikke at ligne naboens vandglas.

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg