Spring ud i fremtiden og forbliv en attraktiv medie-medarbejder

Nyt mediekursus: Arbejdsmarkedet er under forandring. Derfor hjælper det ikke at tro, at hvis blot man holder godt fast i skrivebordet, så bevarer man også sin arbejdsplads. Om få år findes der ikke "skriveborde" til mange af os. Men hvad findes der så? Og hvad er det arbejdsgiverne vil efterspørge? Det prøver jeg at finde svar på, når jeg afvikler kurset "Stay tuned – omfavn den nye medievirkelighed" i april 2018.

De to kursusdage handler om fremtiden, og derfor bliver svarene ikke entydige. Men de bliver spændende. Jeg har bedt en håndfuld af de mest fremsynede profiler i mediebranchen om at vise os vejen. Hvordan vi så kommer derhen vil afhænge af, hvor modtagelig holdet er for at tage imod det værdisæt og de redskaber, vi præsenterer.

Læs her om kurset er noget for dig

.

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg