GOD JUL

22/12/2017

 

 

Glædelig jul og tak for et dejligt arbejdsår til samarbejdspartnere, kunder og kursister.

 

Som one woman band er man meget afhængig af, at omgivelserne stoler på, at man kan levere til tiden og på det niveau, der forventes. Samtidig ligger 20 procent af den nye opgave ofte uden for ens kernekompetencer. Jeg synes, det er en gave at få lov til at løse den slags opgaver. For så er jeg pinedød nødt til at udvikle mig og kaste mig ud fra 10 meteren mindst et par gange om året. Derfor er jeg også taknemmelig over, at i stedet for at have giftet mig med en enkelt arbejdsgiver - ja, så har jeg som selvstændig forlovet mig med en god stor håndfuld. Det giver alsidighed og dynamik – og det er nogle gange en lille smule grænseoverskridende. Men det er jo bare, hvad jeg opfordrer mine kursister til at kaste sig ud i. Så må jeg også selv kunne tåle mosten!

 

Jeg glæder mig til endnu flere oplevelser med jer i det nye år. Ind til da rigtig god ferie.

 

 

Pernille

Please reload

Fremhævede indlæg

Et lille gymnasium, der gør en forskel

15/8/2019

1/3
Please reload

Seneste indlæg

27/05/2020

10/03/2020

Please reload