top of page

TAK

I går holdt jeg kursus for kommende livsdirektører. Når det sker, glæder jeg mig altid over den kombination af power og ydmyghed, jeg møder hos de folk, der vil eller er nødt til at justere karrieren. De bliver også nødt til at se på sig selv, og selv om det kan gøre ondt, er der altid en gnist og tilstedeværelse i rummet, der ville være yderst skattet på enhver arbejdsplads. En af kursisterne udtalte, at hans vigtigste læring i processen frem mod et nyt arbejdsliv var at kunne sige tak. Det er enkelt og virkningsfuldt.

Da vi havde spist frokost, stod der en lille buket græsblomster på mit bord. Jeg mistænker meget, at den er fra den taknemmelige kursist. Han har fuldstændig ret. Tak er tre små bogstaver, der gør en kæmpe forskel. Tak fra mig. Tak for i går og tak for blomsterne – også hvis de skulle være fra en anden kursist. :-)

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page