top of page

En hånd til de varme hænder


Alle de varme hænder ude i sundhedssektoren hjælper os andre til at bruge os selv optimalt – og giver os dermed højere livskvalitet. Bogen ”Førstehjælp til dit arbejdsliv” giver en håndsrækning til de varme hænder. Her har jeg samlet viden og inspiration om det gode arbejdsliv i sundhedsbranchen, som forhåbentlig kan være med til at give et tryggere og rigere arbejdsliv. Ved at tage hånd om de varme hænder, kan de varme hænder forhåbentlig nemmere tage hånd om os.

Det har været en stor personlig arbejdsmæssig tilfredsstillelse at kunne udtænke og levere et produkt, der bygger bro mellem min viden og mine erfaringer med karriereudvikling, arbejdsglæde og arbejdskultur, understøttelse af brand og organisationsstrategi samt journalistisk arbejde med at skabe relevant generisk indhold til mange platforme og specifikke målgrupper. Som med alle produkter i et arbejdsmarked under forandring er ”Førstehjælp til dit arbejdsliv” et redskab, der hele tiden skal udvikle sig for at kunne sætte fokus der, hvor skoen trykker. Det kan lade sig gøre, når man er tæt på målgruppen, og de digitale platforme er en naturlig afsætningskanal. Det er ganske enkelt nødvendigt, hvis man hele tiden vil levere et produkt, der giver en hånd til de varme hænder. Det vil de heldigvis i Din Sundhedsfaglige A-kasse, DSA, og det vil jeg.

På DSAs website www.dsa.dk kan du løbende læse artikler fra ”Førstehjælp til dit arbejdsliv” i deres karriereunivers. Som jobsøgende vil du sågar blive præsenteret for hele bogen.

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page