top of page

Farvel til en tempofyldt første halvleg

Fløjten har lydt, første halvdel af 2018 er lagt bag os, og lige om lidt er det tid til sommer og afslapning.

De sidste seks måneder har budt på en god cocktail af strategi, taktik og operationelt arbejde med eksisterende og nye samarbejdspartnere.

Små tyve workshops er det blevet til samt en håndfuldfuld foredrag om bl.a. personlig performance, netværk, LinkedIn, god kommunikation på arbejdspladsen og work life balance.

Det er også blevet til to bøger. Jeg har netop sendt mit sidste input af sted til FOA, som har ledelse som tema i deres årlige håndbog, der udkommer til september.

Derudover udkom "Førstehjælp til dit arbejdsliv" i starten af juni, som jeg og udgiveren, Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA), markerede på Folkemødet. "Førstehjælp til dit arbejdsliv" er et resultat af en henvendelse, jeg sendte DSA for snart to år siden, idet jeg dels gerne ville dele alle de input, jeg har fået fra de jobsøgende kursister i DSA, jeg har mødt gennem de seneste seks år, og dels gerne ville være med til at dele den viden, som medarbejderne i DSA ligger inde med.

Arbejdet med "Førstehjælp til dit arbejdsliv" har derfor været en strategisk opgave med at få framet den viden, der findes i organisationen og gøre den synlig overfor interessenterne, der i dette tilfælde er medlemmerne, og vise at organisationen gør en forskel. Samtidig har det været en operationel opgave at sætte det journalistiske håndværk i spil og levere et produkt i øjenhøjde med medlemmerne.

Endelig handler det nu om, at få pressepaletten i sving og skabe omtale af projektet. Den første omtale landede jeg samtidig med, bogen kom ud af trykken med tre sider i Sygeplejersken. Forhåbentlig kommer der mere. :-) Godt pressearbejde er en kombination af næse for den gode historie, timing og netværk.

Netop netværk har Marott K i den grad fået mere af i 2018. Dels er et spritnyt netværk af presse- og kommunikationschefer blevet fordoblet, så det nu tæller 20 mand og er et fantastisk mix af faglig ekspertise inden for stort set alle facetter af pressearbejdet. Og dels er jeg selv gået ind i foreningen Bestyrelseskvinder.

Min deltagelse i Bestyrelseskvinder har jeg foretaget, fordi www.bestyrelseskvinder.dk udgør en platform til at vise omverdenen, at der er kvinder, som laver bestyrelsesarbejde. I foråret blev jeg genvalgt til to år mere på nicheforlaget Dansklærerforeningens Hus. Det er spændende, værdiskabende arbejde, som jeg gerne laver mere af, og derfor kan man finde mig her.

Men først kalder ferien.

Rigtig god sommer og tak for første halvleg

Pernille

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page