top of page

Del dine udfordringer i netværket


Jeg er stor fortaler for netværk. Det er genialt til få vendt en problemstilling, fundet den næste medarbejder eller leverandør, og det er genialt til at få sat ord på egne fagkompetencer.

Jeg dyrker netværk i stor stil ved dels selv at være en del af Mandag Morgen BusinessKvinder og Bestyrelseskvinder, hvor jeg bliver fyldt med faglighed, fakta og input fra fabelagtige dygtige ledelsesprofiler. Og så faciliterer jeg selv Pressenetværket, hvor nogle af landets skarpeste presseprofiler mødes for at sparre om pressespørgsmål og blive fagligt klædt på af hinanden og eksterne oplægsholdere.

I år fik Pressenetværket en lillebror. En ganske flot, stor krabat, som er både livlig og kvik, og som jeg i den grad er glad for, at jeg brugte energi på at etablere. For det tager tid at skabe noget nyt og finde de helt rigtige profiler, hvor faglighed og personlighed spiller sammen, så alle bliver løftet.

Jeg binder sløjfe på 2018 med et smil på læben og masser af gode forventninger til året der kommer, hvor netværk nok ikke kommer til at fylde mindre.

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page