Køreklar kommunikation

26/1/2019

 

Så gik denne uge med at give sidste hold prøvesagkyndige og motorcykelbetjente kørekort til god kommunikation ved køreprøven. Ja, altså faktisk så havde de det allerede. :-)

 

Men når man har hele dagen fyldt med nye møder med fremmede mennesker. Og man samtidig oplever dem i en situation, hvor de er nervøse, så er det rigtig fornuftigt jævnligt at få støvet værktøjskassen af, så man hele tiden er i øjenhøjde med borgerne. 

 

Selv med de bedste intentioner er det umuligt altid at skabe god stemning. Så er det godt at vide noget om de forskellige roller, vi typisk indtager i fx konflikter, lige som det også er nyttigt at være åben for at kunne dele arbejdsoplevelserne. Så bliver man klogere, og det gjorde vi også. Med mange grin, best practice-oplevelser og forum-teater, hvor vi afprøvede vores handlinger.

Please reload

Fremhævede indlæg

"Lykken venter lige om hjørnet" på vej til boghandleren

5/7/2020

1/3
Please reload

Seneste indlæg

11/07/2020

27/05/2020

Please reload