top of page

Køreklar kommunikation

Så gik denne uge med at give sidste hold prøvesagkyndige og motorcykelbetjente kørekort til god kommunikation ved køreprøven. Ja, altså faktisk så havde de det allerede. :-)

Men når man har hele dagen fyldt med nye møder med fremmede mennesker. Og man samtidig oplever dem i en situation, hvor de er nervøse, så er det rigtig fornuftigt jævnligt at få støvet værktøjskassen af, så man hele tiden er i øjenhøjde med borgerne.

Selv med de bedste intentioner er det umuligt altid at skabe god stemning. Så er det godt at vide noget om de forskellige roller, vi typisk indtager i fx konflikter, lige som det også er nyttigt at være åben for at kunne dele arbejdsoplevelserne. Så bliver man klogere, og det gjorde vi også. Med mange grin, best practice-oplevelser og forum-teater, hvor vi afprøvede vores handlinger.

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page