top of page

Faglighed i fokus

I weekenden var Dansklærerforeningen samlet for at holde repræsentantskabs- og bestyrelsesmøder og for at sikre, at vi hele tiden bliver dygtigere til sætte hinandens kompetencer i spil og blive klogere på danskfaget. Denne gang var professor Lene Tanggaard inspirator og formidlede værdifulde tanker om danskfagligt samarbejde og vidensdeling.

Det var super spændende ikke mindst fordi, Dansklærerforeningen er fyldt med engagement, iderigdom og kompetencer.

Dansklærerforeningen er både en faglig forening og et kommercielt forlag, som sammen leverer veldidaktiserede og inspirerende undervisningsbøger til grundskolen og ungdomsuddannelserne. Det er feinschmecker fagkurser og fagpolitisk sparring og formidling af mærkesager. Og så er det aktuelle kursustilbud og spændende undervisningsforløb. Alt sammen skabt i et tæt og frugtbart samarbejde mellem folkeskolesektionen, gymnasiesektionen, sektionen for læreruddannelse og sektionen for erhvervsuddannelse og ikke mindst Dansklærerforeningens Forlag A/S.

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page