Lykkepakke til læseheste

7/5/2019

Det er aldrig til at vide, hvad der er i den næste bogpakke fra Dansklærerforeningens Forlag. Men sikkert er det, at man ikke bliver skuffet. 

 

Denne gang er pakken fyldt med en skøn samling børneromaner af Mette Klint for de yngste i grundskolen, billedromanen "Min øjesten" af Merete Pryds Helle og ikke mindst endnu en "Læs, læs, læs" (nu til 5. klasse) af Trine May og Susanne Arne-Hansen, der er spækket med gode læse- og læringsstrategier. 

 

Og så er der bøger til ungdomsuddannelserne. Rigmor Kappel Schmidt tager os med på roadtrip gennem den danske litteratur i bogen "Luftballoner", og bogen "Grænseløs?" behandler teknologi i en litterær kontekst. Ikke kedeligt. 

 

 

 

 

Please reload

Fremhævede indlæg

Et lille gymnasium, der gør en forskel

15/8/2019

1/3
Please reload

Seneste indlæg

27/05/2020

10/03/2020

Please reload