top of page

Tillykke til Pressenetværket

Det er ikke hver dag, at jeg drikker bobler med kunderne i arbejdstiden. Men man skal fejre sine succeser. Og det har vi gjort i dag.

Da jeg første gang blev spurgt, om jeg ville skabe et nyt netværk for presseprofiler, var jeg temmelig tøvende. For man kan fodre svin med netværk. De findes overalt. Og er man en attraktiv profil, bliver man tilbudt at deltage i netværk i alverdens afskygninger og prislag. Måske er det fordi, jeg godt kan lide udfordringer, for jeg sagde jo ja. Og så gik jeg i gang med at finkæmme markedet for de fagligt – og menneskeligt – fedeste presseprofiler, der ikke var del af det eksisterende Pressenetværk, som jeg allerede driver.

I dag er vi i mål med det mest seje og diverse netværk, der er så faglig stærkt, at eksterne oplægsholdere oftest er overflødigt. Tillykke med jer.

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page