top of page

Et lille gymnasium, der gør en forskel

I dag lød startskuddet for et nyt skoleår på mange af landets gymnasier.

På det private Brøndby Gymnasium, der har hjemsted i lokaliteterne omkring Brøndby Stadion, mødte 86 1. g’ere og – som noget nyt – 25 HF-studerende op for at blive en del af det lille gymnasium med den store effekt.

Gymnasiet er faktisk ikke så lille, som det har været. Hele 150 mere end det forventede mødte nemlig op til skolens orienteringsaften tidligere på året, og 40 elever mere end sidste år meldte sig under fanerne for at blive del af en kultur, hvor nærvær og faglighed går hånd i hånd med et sportsligt mind-set.

Mertilgangen skal forklares med en planlagt flerstrenget strategisk markedsføringsindsats, som Marott K har været med til at facilitere. Den proces blev godt hjulpet af, at Brøndby Gymnasium rent faktisk har noget ganske særligt at byde på.

Brøndby Gymnasium er ikke kun et Team Danmark-gymnasium for de elever, der vil til tops med deres sport og have mulighed for at tage en gymnasial uddannelse over fire år. Det er også et IT-gymnasium. Og så er det gymnasiet for de elever, der vil faglighed og fællesskab omgivet af lærere, der ser, hører og gør sig umage for at forstå eleverne.

Det har været magisk at opleve et lærerkollegium, der er bannerfører for både faglighed og fællesskab, og som i den grad ser den enkelte. Tænk, at man kan arbejde med både hjerne, hjerte og krop på et og samme gymnasium. Derfor er det også en stor glæde for mig, at jeg kan fortsætte samarbejdet som del af bestyrelsen på Brøndby Gymnasium.

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page