top of page

Takker for den fine respons

I en længere årrække har jeg som et ben i min forretning lavet kurser for Din Sundhedsfaglige A-kasse. Det er altid berigende og lærerigt, fordi det handler om mennesker, mål, drømme og værdier. Og fordi det er så tydeligt, at indsatsen gør en forskel, uanset om den handler om karriereråd, netværk, personlig performance eller opbygning af selvværd.

Oftest er jeg alene om at lede kursisterne igennem dagen, men i går var jeg så heldig at have Gitte Korsholm Jørgensen ved min side.

Kurset i går var det tredje og sidste i denne måned. Jeg glæder mig over de fine evalueringer, der er kommet. For det er ingen selvfølge, at man bruger tid – eller har energi eller lyst – til at lave en evaluering af et kursus, man deltager i, når man delvist er ude af sin komfortzone.

Jeg ser frem til næste kursus. Det er på tirsdag og det er i Fredericia.

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page