top of page

Sporskifte

Punktum! Efter to en halv måned fordybet – dag og nat, weekend som hverdag – med et skønlitterært bogprojekt er sidste linje nu skrevet. Fordybelse er ikke det, der er mest af i et typisk journalistliv. Derfor har det været en fornøjelse ud over det sædvanlige at få mulighed for at komme rundt i alle afkroge af et andet menneskes liv og skabe det, der i efteråret lander som en biografi i landets boghandlere.

I dag har ikke desto mindre været skøn og ubeskrivelig dejlig, fordi den viser bredden i livet som selvstændig journalist og kommunikatør. Om morgenen korresponderer jeg med forlaget om bogen for så en time efter at stå foran et overbooked hold, der forventer en spændende workshop om netværk. Den første pæne omtale af kursusdagen er allerede tikket ind. Og jeg glæder mig til at komme rigtigt tilbage på kontoret i morgen, til kundemøder og til at planlægge SoMe-strategi og møder om at håndtere synlighedsindsats sidst på ugen.

Jeg er privilegeret. Tænk at kunne leve af det, man synes er sjovt. Jeg kan kun anbefale livet som selvstændig journalist og kommunikatør.

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page