top of page

SoMe-folket er internettets ukronede konger og dronninger

Sidste uge blev afsluttet med endnu en inspirerende vidensdeling i The Social Media Manager Network, hvor YouTube og bæredygtighed var de store temaer, som Maersk gjorde os klogere på i fin diskussion med blandt andre Novo Nordisk, Carlsberg, Hempel, Lundbeck, Novozymes og Kamstrup .

Som journalist og kommunikationsrådgiver, der faciliterer SoMe-netværk, er det tydeligt at se, at SoMe-folket er de ukronede konger og dronninger i evnen til at nå ønskede målgrupper på alverdens platforme. Det er etik, indhold, ordentlighed og interessentforståelse, der skal gå op i en højere enhed.

I næste uge skal jeg igen være sammen med nogle at landets skarpeste håndværkere inden for feltet 👊. Denne gang foregår det på dansk og i selskab med bl.a. Dagrofa, Zoologisk Have, ATP, Ledernes, Kemp&Lauritzen, Vækstfonden, ForbrugerRådet Tænk.

Glæder mig så meget til at se holdet og blive klogere på TikTok, influencers, datadrevet community building med mere.
Om SoMe-netværkene: Netværkerne er bygget op omkring faglighed og fortrolighed. Det er et ekspertforum, der deler den nyeste viden og de udfordringer som fagområdet står med. Der findes et dansktalende og et engelsktalende SoMe-netværk. Vil du vide mere om konceptet bag Marott Ks SoMe-netværk, så hold dig ikke tilbage for at kontakte os.

Fremhævede indlæg
Seneste indlæg
bottom of page