Marott K har faciliteret mere end 200 workshops, events og debatter, afviklet et utal af foredrag, kurser og undervisningsforløb ofte med arbejdslivet som omdrejningspunkt og med humor som fast ingrediens.

Har din arbejdsplads brug for nye impulser eller værktøjer inden for temaerne karriere og ’Det gode arbejdsliv’, kan et kursus, et foredrag eller en workshop fra Marott K måske være netop det, der giver mening for jer. Kontakt Pernille for at skrue et program sammen, der er målrettet jeres behov.

Pernille har arbejdet med arbejdsliv og karriere i mere end 10 år. Hun har årelang erfaring med afvikling af workshops, kurser, foredrag og forløb inden for personlig performance, karriereudvikling og styrket selvværd samt indsatser på arbejdspladser, der styrker arbejdsglæde og trivsel. Hun har taget Ledelse og Coaching fra Diplomlederuddannelsen har blandt andet skrevet bøgerne ’Arbejdsløs – verdens hårdeste job’ og ’Førstehjælp til dit arbejdsliv’, der begge er redskabsbøger om at komme ovenpå efter dyk i karrierelivet.

Marott K tilbyder også en-til-en coachingforløb, der har fokus på de udfordringer, den enkelte medarbejder/leder oplever og behøver hjælp til.