Flot afviklede arrangementer, der både tilgodeser bredden og den enkelte
“Jeg har siden 2015 haft glæde af Pernille Marott som mødeleder i Pressenetværket. Et pressenetværk der er blandt de bedste i Danmark set ud fra kompetencer. Her har hun faciliteret vores møder og på fornemmeste vis sørget for, at såvel bredden som den enkelte bliver tilgodeset.

Netværket drager stor fordel af Pernilles journalistiske baggrund. Den betyder, at hun kan levere relevante oplægsholdere og emner, der udmønter sig i flot afviklede arrangementer, hvor man i den grad får noget for pengene. Hendes erfaring med deadlines betyder, at vi når, hvad vi sætter os for. Og vi er ikke en helt let gruppe 😀

Pernille er en dygtig og meget kompetent mødeleder og samtidig føler man sig i godt selskab. Hun er god til at se den gode vinkel og samtidig fylder hun ikke så meget på møderne. Det er en kunst i sig selv. Hun hviler i sig selv.

Jeg kan til en hver tid anbefale hende og alle er velkommen til at kontakte mig på 22 23 74 40 eller tpl@tivoli.dk”

Torben Plank / Pressechef / Tivoli

Personlig og professionel mødeleder
“Jeg har fornøjelsen af være med i et netværk, hvor Pernille Marott er facilitator og mødeleder. Hun strukturerer møderne, så de er godt planlagte med super relevante temaer at tale om. Og Pernille styrer vores møder på en måde, så der bliver plads og taletid til alle. Pernille faciliterer også netværket på en måde, der både er super professionelt og med en god portion personlighed. At netværket er givende, og jeg kan tage hjem med en fornemmelse af at have fået noget med, er i høj grad Pernilles fortjeneste.”

Claus Blem Jensen/ Kommunikationschef / Aura Energi

Kompetent tovholder
“Pernille er en meget kompetent og dygtig tovholder, som jeg sætter stor pris på som leder i vores netværk. Der er styr på tingene, god dialog og høj faglighed i forhold til de temaer vi beskæftiger os med – i interne diskussioner såvel som når hun henter eksterne speakers ind. Med Pernille får vi i vores netværk leveret varen på de netværksparametre der er centrale for mig – faglige diskussioner med høj kvalitet og personlige relationer til kompetente, inspirerende peers i mit fag. Blandt andet fordi Pernille fokuserer 100% her, uden ”mersalg” af apps, e-learning, events etc, så er hun leveringsdygtig i en stærk vare til en radikalt lavere pris end hvad du får hos de store, etablerede spillere på markedet.”

Mikkel Elbek Linnet / Head of International Media Relations / A.P. Møller-Mærsk

Faglig og personlig udvikling
”Jeg gør en kæmpe forskel for mig selv ved at være i Kommunikationsnetværket hos Pernille Marott. Vi startede nogenlunde samtidig som corona, hvilket kunne have gjort det meget svært at få skabt tillid og gode faglige relationer, når det skulle ske virtuelt. Men Pernille fik skabt et trygt rum, hvor vi kunne være ærlige med vores faglige og eventuelle personlige udfordringer, men selvfølgelig også sejrene og de gode diskussioner.”

Camilla Cornelius Sørensen / Pressechef / Zoologisk Have

En god investering
”Pernille har et skarpt blik for at sammensætte SoMe-netværket, så vi hele tiden har et godt udsnit af kompetencer og erfaringer at dele og trække på. Hver gang vi mødes, bliver jeg både klogere og får brugbar inspiration. Jeg har også fået gode, faglige relationer, som jeg kan bruge udover møderne. Alt i alt en god investering.”

Anne Gooseman Hove / Journalist og VJ / Dansk Metal

Uovertruffen faglig og personlig sparring
”Den faglige og personlige sparring, som jeg får gennem mit netværk, er uovertruffen. Det kan jeg i høj grad takke Pernille for. Hun er en formidabel tovholder, som har rammesat netværket og sikrer en fortrolig, berigende og professionel kultur. Pernille er virkelig god til mennesker. Selv om de fleste i netværket drøner afsted med 120 km/t, sørger Pernille for, at vi tager os tid til og prioriterer netværket. Hun udfordrer os gerne og giver os noget at tænke over, både om karriereveje, ledelse, balance, løn og konkrete kompetencer.”

Anne Rosa Simonsen/ Pressechef/ Deloitte

Dygtig journalist
”Vi har haft et tæt samarbejde med Pernille Marott om udvikling af en selvhjælpsbog til vores ledige medlemmer. Pernille er en dygtig journalist, der forstår at planlægge og strukturere et bogprojekt og gøre lovtungt stof letlæst og levende. Vores bogprojekt har fået en varm modtagelse blandt vores medlemmer, og det skyldes ikke mindst Pernilles unikke evne til at netværke og sætte sig ind i målgruppen og omsætte de udfordringer, de står med, til konkret indhold, de kan bruge på deres videre færd.”

Kirsten Korsager Reffs / Kommunikations- og marketingchef / Din Sundhedsfaglige A-kasse