Marott K leverer skræddersyede og målrettede løsninger til din virksomhed inden for PR, kommunikation, journalistik og presserådgivning.

Desuden driver Marott K en række netværk for professionelle kommunikatører, presserådgivere og social media managers, ligesom coaching, facilitering af debatter og kursusafvikling er en del af paletten.

Og det hele handler om mennesker. Om at kunne læse dem, udpege dem, rådgive dem, forbedre deres eller deres forretnings potentiale, gøre dem klogere, nogle gange overbevise dem og nogle gange få dem til at ændre kurs.

Marott K tegnes af Pernille Marott, der har 25+ års erfaring med journalistik og kommunikation, 10+ års erfaring med foredrag, kurser og undervisning i temaer som blandt andet arbejdsliv, trivsel, personlig performance og selvværd. Pernille er desuden en erfaren netværksfacilitator, ligesom hun igennem mere end et årti har rådgivet om det gode arbejdsliv.

Pernille har varetaget bestyrelsesopgaver for skolebogsforlaget Dansklærerforeningens Hus A/S som næstformand (2014-2022) og for Brøndby Gymnasium (2018-2022). I 2021 og 2022 har hun været fast klummeskribent i Børsen og her haft fokus på netop bestyrelsesarbejde i SMV-segmentet.

Pernille har en faglig baggrund som bank- og læreruddannet, en journalistisk tillægsuddannelse fra DMJX samt en bestyrelsesuddannelse.