OM MAROTT K

Marott K leverer kommunikation med kant

Det er professionel, passioneret og powerfuld formidling tilpasset kunden.

 

Marott K er løsningen, når jeres virksomhed har brug for ekstra hænder i en kortere eller længere periode, når en kommunikationsstrategi skal udvikles og eksekveres, eller når  I har brug for en skarp tunge, der kan træne jer i klare budskaber, inden pressen ringer. 

 

Marott K er også løsningen, når I mangler en moderator til næste konference, en skriverkarl til at fremtrylle interne artikler, årsrapporter og medlemsblade eller en overbevisende formidler til at lede jer sikkert gennem en intern trivselsproces.

 

Endelig er Marott K også en mulighed, når jeres virksomhed skal bruge et nyt bestyrelsesmedlem, og I har købt præmissen om, at god strategisk kommunikation kan hæve bundlinjen.

 

Kort sagt:

 

 

 

 

Marott K tager ansvaret for jeres kommunikation og PR på et udpeget område.

Marott K drives af Pernille Marott

Pernille har drevet selvstændig kommunikationsvirksomhed siden 2007. Hun løser kommunikationsopgaver fra analyse over strategi til håndværksmæssig eksekvering alene eller i samarbejde med erfarne kollegaer og sparringspartnere. 

 

Marott K indgår i et partnersamarbejde med Lumholt + Stahlschmidt Kommunikation og Kraft & Partners. Det betyder, at både små og store opgaver kan løftes. 

Pernille er trænet i at omsætte komplicerede budskaber, så de er forståelige for målgruppen. 

 

Hun har erfaring med at gå ind i både store organisationer og mere håndholdte SMV'er og her håndtere såvel kommunikationsfaglige som medarbejderrelaterede udfordringer. Dermed kan hun både løse rugbrødopgaver og foretage ledelsessparring. 
 

Pernille kan tænke kreativ indenfor en afgrænset ramme, og så har hun et stort netværk. 

Læs mere om Pernille på Linkedin.