top of page

OM MAROTT K

Marott K leverer kommunikation med kant

Det er professionel, passioneret og powerful formidling tilpasset kunden.

 

Marott K er løsningen til jer, der har brug for ekstra hænder i en kortere eller længere periode, når en kommunikationsstrategi skal udvikles og eksekveres, eller når  I har brug for en skarp tunge, der kan træne jer i klare budskaber, inden pressen ringer. 

 

Marott K stiller sig til rådighed, når I mangler en moderator til næste konference, en skriverkarl til at fremtrylle interne artikler, årsrapporter og medlemsblade eller en overbevisende formidler til at lede jer sikkert gennem en intern trivselsproces, sammenlægning af afdelinger og lignende.

 
Marott K faciliterer også netværk, hvor faglighed og fortrolighed er nøgleordene, ligesom det er muligt at bestille et individuelt coachingforløb med udgangspunkt i din karriere. 

Endelig er Marott K en mulighed, når jeres virksomhed skal bruge et nyt bestyrelsesmedlem, og I har købt præmissen om, at god strategisk kommunikation og forretningsudvikling kan hæve bundlinjen.

 

 

Marott K drives af Pernille Marott

MEW_0873_1.jpg

Jeg arbejder med kommunikation, karriererådgivning, facilitering og forretningsudvikling, der får folk til at lytte og flytte sig. Jeg gør det med udgangspunkt i kunden og på de platforme, der er relevante. Jeg kommer gerne ud alene, og hvis nødvendigt allierer jeg mig med Mikael Winkler eller andre relevante sparringspartnere fra Marott Winkler Kommunikation & Partners.

Gode resultater handler om at levere klare, målgruppeorienterede budskaber, udnytte momentum og være orienteret om tidens trends, medarbejdernes ståsted og kundernes behov. Det har jeg skarpt fokus på, uanset om jeg arbejder med strategisk kommunikation, presseindsatser, coaching, netværk eller bestyrelsesopgaver.

Mine primære kompetencer er:

  • Kommunikation & Journalistik

  • Facilitering af faglige netværk

  • Karriereudvikling

  • Forretningsudvikling
     

Jeg tænker kreativt indenfor opgavens afgrænsede ramme, og så har jeg et stort netværk. 

​Marott K har kontor ved Hvidovre Havn. Vi inviterer gerne indenfor, men kommer også gerne til dig. 

Læs mere om Pernille på Linkedin. 

 

forside.jpg
bottom of page