top of page

REFERENCER

Personlig og  professionel mødeleder

"Jeg har fornøjelsen af være med i et netværk, hvor Pernille Marott er facilitator og mødeleder. Hun strukturerer møderne, så de er godt planlagte med super relevante temaer at tale om. Og Pernille styrer vores møder på en måde, så der bliver plads og taletid til alle. Pernille faciliterer også netværket på en måde, der både er super professionelt og med en god portion personlighed. At netværket er givende, og jeg kan tage hjem med en fornemmelse af at have fået noget med, er i høj grad Pernilles fortjeneste."

 

 


 

Claus Blem Jensen/ Kommunikationschef / Aura Energi

Kompetent tovholder

"Pernille er en meget kompetent og dygtig tovholder, som jeg sætter stor pris på som leder i vores netværk. Der er styr på tingene, god dialog og høj faglighed i forhold til de temaer vi beskæftiger os med – i interne diskussioner såvel som når hun henter eksterne speakers ind. Med Pernille får vi i vores netværk leveret varen på de netværkparametre der er centrale for mig –  faglige diskussioner med høj kvalitet og personlige relationer til kompetente, inspirerende peers i mit fag. Blandt andet fordi Pernille fokuserer 100% her, uden ”mersalg” af apps, e-learning, events etc, så er hun leveringsdygtig i en stærk vare til en radikalt lavere pris end hvad du får hos de store, etablerede spillere på markedet."

Mikkel Elbek Linnet / Senior Press Officer / A.P. Moller - Maersk

Faglig og personlig udvikling

”Jeg gør en kæmpe forskel for mig selv ved at være i Kommunikationsnetværket hos Pernille Marott. Vi startede nogenlunde samtidig som corona, hvilket kunne have gjort det meget svært at få skabt tillid og gode faglige relationer, når det skulle ske virtuelt. Men Pernille fik skabt et trygt rum, hvor vi kunne være ærlige med vores faglige og eventuelle personlige udfordringer, men selvfølgelig også sejrene og de gode diskussioner.”

Leverer faglig og personlig sparring

”Den faglige og personlige sparring, som jeg får gennem mit netværk, er uovertruffen. Det kan jeg i høj grad takke Pernille for. Hun er en formidabel tovholder, som har rammesat netværket og sikrer en fortrolig, berigende og professionel kultur. Pernille er virkelig god til mennesker. Selv om de fleste i netværket drøner afsted med 120 km/t, sørger Pernille for, at vi tager os tid til og prioriterer netværket. Hun udfordrer os gerne og giver os noget at tænke over, både om karriereveje, ledelse, balance, løn og konkrete kompetencer.”

Anne Rosa Simonsen/ pressechef/ Deloitte

Nærvær i højsædet

”Pernille er nærværende, humoristisk og engageret. Hun får skabt et trygt og omsorgsfuldt rum, så der kan skabes nærhed og åbenhed.”

Line Villefrance Harkamp / konsulent og facilitator 

Camilla Riis Cornelius / Pressechef/ Zoologisk Have
En god investering

”Pernille har et skarpt blik for at sammensætte SoMe-netværket, så vi hele tiden har et godt udsnit af kompetencer og erfaringer at dele og trække på. Hver gang vi mødes, bliver jeg både klogere og får brugbar inspiration. Jeg har også fået gode, faglige relationer, som jeg kan bruge udover møderne. Alt i alt en god investering.”

Anne Gooseman Hove / kommunikationskonsulent / Dansk Metal

FULDT HUS !

"Hold da kæft, hvor er det godt, Pernille. Hvor er jeg glad for, at det var dig, jeg valgte til denne komplicerede opgave, som du har styret hjem med sikker hånd. Tak for det. Med det niveau er der mange flere opgaver herfra, hvis du har lyst til det."

Steffen Boye / redaktionssekretær hos Bedre Hjem / Bolius

Dygtig journalist

”Vi har haft et tæt samarbejde med Pernille Marott om udvikling af en selvhjælpsbog til vores ledige medlemmer. Pernille er en dygtig journalist, der forstår at planlægge og strukturere et bogprojekt og gøre lovtungt stof letlæst og levende. Vores bogprojekt har fået en varm modtagelse blandt vores medlemmer, og det skyldes ikke mindst Pernilles unikke evne til at netværke og sætte sig ind i målgruppen og omsætte de udfordringer, de står med, til konkret indhold, de kan bruge på deres videre færd.”

Kirsten Korsager Reffs / kommunikationsansvarlig og Teamleder / DSA
 

Upåklageligt samarbejde på alle medarbejder- og ledelsesniveauer

"Københavns Politi har anvendt Pernille som underviser og facilitator ved flere af vores interne uddannelsesopgaver. Pernille er gået til opgaverne med høj professionalisme og stort engagement. Hun er altid velforberedt og møder ledere og medarbejdere i øjenhøjde. Samarbejdet med Pernille har været upåklageligt, og Pernille har bidraget med mange gode løsningsforslag, der er blevet taget godt imod på alle medarbejder- og ledelsesniveauer. Københavns Politi vil ikke tøve med at samarbejde med Pernille i fremtiden."

Søren Kirk Bentzen / afdelingsleder i HR-enheden, Uddannelsesafdelingen/ Københavns Politi

Lydhør, kritisk, professionel og effektiv

"Journalistisk samarbejde kræver lydhørhed, kreativitet og kritisk sans og dertil evnen til at udvikle en velfungerende arbejdsmetode og have fokus på såvel indhold som form: Derfor er det en fornøjelse at samarbejde med Pernille Marott: Insisterende professionel, målrettet og effektiv, konsekvent konstruktiv og befriende ukrukket – og dertil skarp, flittig og sprudlende selskab."

Marie Louise Toksvig / P1-vært  / Danmarks Radio

Fantastisk underviser

"Super inspirerende og fantastisk underviser."

Charlotte Jensen / radiograf

bottom of page