REFERENCER

Upåklageligt samarbejde på alle medarbejder- og ledelsesniveauer

"Københavns Politi har anvendt Pernille som underviser og facilitator ved flere af vores interne uddannelsesopgaver. Pernille er gået til opgaverne med høj professionalisme og stort engagement. Hun er altid velforberedt og møder ledere og medarbejdere i øjenhøjde. Samarbejdet med Pernille har været upåklageligt, og Pernille har bidraget med mange gode løsningsforslag, der er blevet taget godt imod på alle medarbejder- og ledelsesniveauer. Københavns Politi vil ikke tøve med at samarbejde med Pernille i fremtiden."

Søren Kirk Bentzen / afdelingsleder i HR-enheden, Uddannelsesafdelingen/ Københavns Politi

Personlig og  professionel mødeleder

"Jeg har fornøjelsen af være med i et netværk, hvor Pernille Marott er facilitator og mødeleder. Hun strukturerer møderne, så de er godt planlagte med super relevante temaer at tale om. Og Pernille styrer vores møder på en måde, så der bliver plads og taletid til alle. Pernille faciliterer også netværket på en måde, der både er super professionelt og med en god portion personlighed. At netværket er givende, og jeg kan tage hjem med en fornemmelse af at have fået noget med, er i høj grad Pernilles fortjeneste."

 

 


 

René Tronborg / Corporate Press Manager  / Rockwool

Kompetent tovholder

"Pernille er en meget kompetent og dygtig tovholder, som jeg sætter stor pris på som leder i vores netværk. Der er styr på tingene, god dialog og høj faglighed i forhold til de temaer vi beskæftiger os med – i interne diskussioner såvel som når hun henter eksterne speakers ind. Med Pernille får vi i vores netværk leveret varen på de netværkparametre der er centrale for mig –  faglige diskussioner med høj kvalitet og personlige relationer til kompetente, inspirerende peers i mit fag. Og fordi Pernille fokuserer 100% her, uden ”mersalg” af apps, e-learning, events etc, så er hun leveringsdygtig i en stærk vare til en radikalt lavere pris end hvad du får hos de store, etablerede spillere på markedet."

Mikkel Elbek Linnet / Senior Press Officer / A.P. Moller - Maersk

Lydhør, kritisk, professionel og effektiv

"Journalistisk samarbejde kræver lydhørhed, kreativitet og kritisk sans og dertil evnen til at udvikle en velfungerende arbejdsmetode og have fokus på såvel indhold som form: Derfor er det en fornøjelse at samarbejde med Pernille Marott: Insisterende professionel, målrettet og effektiv, konsekvent konstruktiv og befriende ukrukket – og dertil skarp, flittig og sprudlende selskab."

Marie Louise Toksvig / redaktionsleder / Monday Publication

Nærvær i højsædet

”Pernille er nærværende, humoristisk og engageret. Hun får skabt et trygt og omsorgsfuldt rum, så der kan skabes nærhed og åbenhed.”

Line Villefrance Harkamp / konsulent og facilitator 

Fremragende netværksformidler

”Super inspirerende og fantastisk underviser.”

Charlotte Jensen / radiograf

FULDT HUS !

"Hold da kæft, hvor er det godt, Pernille. Hvor er jeg glad for, at det var dig, jeg valgte til denne komplicerede opgave, som du har styret hjem med sikker hånd. Tak for det. Med det niveau er der mange flere opgaver herfra, hvis du har lyst til det."

Steffen Boye / redaktionssekretær hos Bedre Hjem / Bolius

Anerkendende produktudvikler

"Vi har sammen med Pernille udviklet nye produkter i form af aktiviteter, som tilbydes vores medlemmer. Medarbejderne og jeg er meget begejstret for at samarbejde med Pernille, fordi hun med sin anerkendende tilgang er en god inspirator og facilitator af vores udviklingsproces. Det feedback vi får fra de ledige er, at vores tilbud giver dem ny energi, styrker deres motivation og giver ny retning på deres jobsøgning."

Michael Kristiansen / forsikringschef 3F, tidligere DSA

Altid velforberedt facilitator

"Pernille Marott møder folk i øjenhøjde. De ledige bliver set og hørt og får kritik på en respektfuld måde. De bliver bevidste om den indsats, de hidtil har gjort for at få arbejde. De ser deres ressourcer og det netværk, de næsten havde glemt. Når dagen er omme, er deltagerne vokset og går afsted med en plan for næste uges / måneders indsats."

Inspirerende indlæg, der rammer plet

"Pernille Marott gav et inspirerende indlæg om, hvilke fokusområder en organisation skal vælge, når de skal hjælpe mennesker, som pludseligt er blevet arbejdsløse, tilbage i job. Det gjorde Pernille med stor indsigt og entusiasme, så ikke et øje var tørt blandt vores medarbejdere. Mange, og heriblandt også jeg, fik en øjenåbner i forhold til, hvilke små virkemidler, som skaber stor værdi i mødet med vores medlemmer."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jens Trandum / HR- & kommunikationschef / Lærernes a-kasse

Ebba Lawaetz / karriererådgiver og samarbejdspartner gennem tre år / DSA